Onze restaurants zijn uitzonderlijk gesloten op:
We kiezen uitsluitend voor dagverse, kwalitatieve producten die we met de grootste zorg bereiden. Door onze unieke manier van kruiden en grillen creëren we de typische De Grilloir-smaakervaring met voldoende aandacht voor de pure smaak van onze ingrediënten.
Bekijk onze menukaartElke maandag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 12u. een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht of soep en hoofdgerecht. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?
Bekijk lunchmenuJaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore
Bekijk Menu10 stuks van 20 gr.
Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Lombardia Italië
Assortimentmet prosciutto logo di Como, charcuterie uit de provence, gegrild kippenboutje, scampi en Breydelbeenham geparfumeerd met honing
Paleta van het raszuivere Iberico varken uit Los Pedroches, gedroogd in Salamanca
met gestoofd witloof, aardappelpuree en een fijn vissausje
Drie exclusieve vleessoorten volgens hetaanbod – 450 à 500 gr. p/pers.-
Irish Angus kan omschrevenworden als fier, vorstelijk en zwart als inkt, ze houdt van grazen op weiden.Het vlees heeft een krachtige rode kleur, is fijn dradig en mooi gemarmerd. Nahet grillen is het vlees zacht en sappig. Het Angusras levert een hoogstaandstukje kwalitatief gemarmerd vlees.
De Picanha is een prachtig stuk van het deel tegen de staart van het rund. Het stuk weegt een halve kilo tot twee kilo en wordt in zijn geheel bereid of als steak. In Brazilië worden de picahnasteaks vaak op spiezen geserveerd. Donkerrood met eenrijke marmering, waardoor dit vlees mals is en meer smaaktonen heeft. Een Picanha hoort een randje vet te bevatten dat wit is van kleur, deze wordt voor het grillen door ons verwijderd.
Op en top Belgisch ! Een T-bone steak is een stuk van tussen de ribben, dat bestaat uit dunne lende en ossenhaas. Een kwalitatief hoogwaardig stuk vlees voor echte vleesliefhebbers.
Tomahawk, wat letterlijk ‘bijl’ betekent, doet al vermoeden dat dit stukje vlees niet van de kleinste is. De Tomahawk is een zeer groot, maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter. Het Herefordrund staat synoniem voor kwaliteitsvlees. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Ze worden gekweekt in het noordwesten van Ierland: het Hereford ras, van nature een rustig karakter, heeft de natuurlijke gave om een uitzonderlijk, kwaliteitsvol stukje vlees te produceren door de combinatie van gras als voeding en het unieke klimaat van Ierland. Absolute topper!
Op en top Spaans! De Galicische Blonde of ‘Rubia Gallega’ in het Spaans is een oorspronkelijk runderras van het Iberische schiereiland. Vlak boven Portugal ligt 1 van de 17 autonome deelstaten van Spanje, nl. Galicië. In het zuidoosten van Galicië bevindt zich de kleine gemeente Rubia. De naam Rubia Gallega verwijst dan ook naar de oorsprong van dit runderras. Door de aard van het ras en de specifieke voeding die deze runderen vandaag krijgen, is er een mooie vetdooradering. Heel eigen aan dit vlees is het bovenliggend vet dat een geelachtige kleur heeft. Dit specifieke vet laat toe dat het vlees iets langer gerijpt kan worden zonder het te beschadigen. Niet onbelangrijk, de runderen Capricho D’Oro zijn minstens 12 jaar oud voor ze geslacht worden waardoor de intensiteit van het vlees veel hoger ligt.
4 à 5 weken gerijpt. Mooi doorspekt met een hele krachtige volle en ronde smaak
4 weken gerijpt, gemarmerd, romig met stevige textuur. Topper!
Mooi gemarmerden afgerijpt stuk vlees volgens het Oedslach-principe (1 persoon)
Traditionele handgemaakte garnaalkroketten
of
Gegrilde Breydelbeenham, babyleaf, honing
Reuze scampibrochette met curry of getomateerde dragonsaus *
of
Irish Black Angus Beef met saus naar keuze *
Dame Blanche
of
Chocomousse
Glaasje Cava
Bordje fijn gesneden van de Berkel
Prosciutto lago di Como Lombardia,Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Italië Charcuterie uit de Provençe
Scampi van de chef
of
Gegrilde Breydelbeenham op een bedje van salade en honingdressing
Zalmfilet op zijn vel gegrild met Bearnaisesaus afgewerkt met grijze garnalen *
of
Ierse filet mignon met saus naar keuze.*
Champignon De Paris
of
Crème Brûlée
Koffie/verse thee met versnaperingen
Per 2 couverts
Voorgerecht naar keuze
Côte à l’os (1,250kg) met saus naar keuze *
Dessert naar keuze
Glaasje Cava
assortiment van 5 soorten artisanalekroketjes (10 stuks à 20 gr.)
of
Aperobordje “De Grilloir”
Assortiment met prosciuttolago di Como, charcuterie uit de provence, gegrild kippenboutje,
scampi, kruisdige grillworst , Breydelbeenham geparfumeerd met honing
Scampi van de chef
of
Rundscarpaccio met basilicum, parmezaanschilfers, fleur de sel
Zeebaars, thijm, lemoenboter, frisse salade,Hasselback
of
Chateaubriant van de grill, seizoengroenten, saus naar keuze*
Champignon de Paris
of
Chocolade moelleux vergezeld van vanilleijs en een vleugje frambozencoulis
Koffie/verse thee met versnaperingen
Garnaal- of kaaskroketje
Hoevekipfilet, appelmoes, verse friet
of
Frikandel, appelmoes, verse friet
Kinderijsje
of
Chocolademousse
enkel voor kinderen t.e.m. 12 jaar