Wekelijkse lunchmenu

Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 11u30 een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht
keuze hoofdgerecht en koffie/thee. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?

Bekijk lunchmenu

Valentijnsmenu

Jaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore

Bekijk Menu

Ons menu

Voorgerecht

Tartaar van tonijn, citrus, beukzwam, radijs
of
Rundscarpaccio
Zacht gerookte carpaccio van Holsteincrème van pickles, mosterdzaad

Hoofdgerecht

Gegrilde zalm, teriyakisaus, seizoengroenten*
of
Chateaubriand , warme seizoengroentjes *

Nagerecht

Meringue, mascarpone,frambozen
of
Chocolade moelleux, vanille-ijs, frambozencoulis

* Met verse frietjes of gepofte aardappel ‘Hasselback’
* Sauzen: bearnaise, peper, champignonroom of kruidenboter
Aperitief

Glaasje Cava brut maison

Amuse

Gelakt buikspek
of
 Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes (10 stuks à 20 gr.)

Voorgerecht

Huisgerookte zalm, brioche, crème van peterselie, gel van citroen, mango en passie
of
Zacht gerookte carpaccio van Holsteincrème van pickles, mosterdzaad

Hoofdgerecht

Gegrilde zalm, teriyakisaus, seizoengroenten * 
of
Chateaubriand, warme seizoengroentjes *

Nagerecht

Meringue, mascarpone, frambozen
of
Chocolade moelleux, vanille-ijs, frambozencoulis

Koffie of verse kruidenthee

* Met verse frietjes of gepofte aardappel ‘Hasselback’
* Sauzen: bearnaise, peper, champignonroom of kruidenboter

Per 2 couverts

Voorgerecht

Voorgerecht naar keuze

Hoofdgerecht

Côte à l’os (1,250kg)met saus naar keuze *

Nagerecht

Dessert naar keuze **

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter
** Chocolade moelleux 2 stuks supplement € 3
Aperitief

Glaasje Cava

Amuse

Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes

Voorgerecht

Gerookte zalm, citroen en garnituur van de chef
of
Huisbereide foie gras met kramiek en chutney van mango en ananas.

Hoofdgerecht

Verse tonijnsteak “Mi-Cuit” met wasabimayonaise en frisse salade*
of
Chateaubriand van de grill met warme groentjes en saus naar keuze*

Nagerecht

Meringue met frambozen en mascarpone
of
Chocolade Moelleux vergezeld van vanille ijs en een vleugje frambozencoulis

Koffie/verse thee met versnaperingen

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter
Voorgerecht

Garnaal- of kaaskroketje

Hoofdgerecht

Hoevekipfilet met appelmoes en frietjes
of
Frikandel met appelmoes en frietjes

Nagerecht

Kinderijsje
of
Chocolademousse