Onze restaurants zijn uitzonderlijk gesloten op:
We kiezen uitsluitend voor dagverse, kwalitatieve producten die we met de grootste zorg bereiden. Door onze unieke manier van kruiden en grillen creëren we de typische De Grilloir-smaakervaring met voldoende aandacht voor de pure smaak van onze ingrediënten.
Bekijk onze menukaartElke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 11u30 een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht
keuze hoofdgerecht en koffie/thee. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?
Jaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore
Bekijk Menu10 stuks van 20 gr.
10 stuks van 20 gr.
Paletavan het raszuivere Iberico varken uit Los Pedroches, gedroogd in Salamanca
dip van bisque, limoen
crème van pickel, mosterdzaad
citrus, beukzwam, radijs
Hollandaise, sambal
teriyakisaus, seizoengroenten
peterselie, citroen
gewokte groenten, miso, bearnaise
peterselie, citroen
Geselekteerde hoevekippen met vrije uitloop !
Het kleinhoofd of dikke lende is een groot stuk uit het achterkwartier van het rund, dat tegen het schaambeen ligt. Het bestaat uit de ‘pelure’, het eigenlijke kleinhoofd en de filet mignon. Kenmerkend voor het vlees is zijn lichtrode kleur, fijne en vaste structuur.
Botermals vlees uit het zuiden van Ierland.
warme seizoensgroenten,jus van rozemarijn
Afkomstig uit Aberdeen in de Schotse highlands, de bakermat van het AberdeenAngus Ras. Een T-bone steak is een stuk van tussen de ribben, die bestaat uit de Ossenhaasen de entrecote. Een kwalitatief hoogwaardig stuk groot vlees, voor echte vleesliefhebbers.Een hele belevenis ! U eet immers twee verschillende steaks, de ossenhaas en de entrecôte.
De Tomahawk is een zeer groot maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Zij worden gekweekt in deNorth West corner in Ierland: het Hereford ras, van nature een rustig temperament, heeft de natuurlijke gave om zich door met gras te voederen in combinatie met het unieke klimaat van Ierland een uitzonderlijk, kwaliteitsvolstukje rundvlees te produceren. Absolute topper!
1,250 kg.
Van het Belgischewitblauw, deze wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteertin een excellente vlees-vetverhouding. Ons witblauw kan concurreren met het beste vleester wereld. Een aanrader met een mooie subtiele smaak.
Mals rundstuk uithet meest courante middengedeelte van de runderhaas gesneden.
Drie exclusieve vleessoorten volgens hetaanbod – 450 à 500 gr. p/pers.-
Mals en intens van smaak, rechtstreeks uit de vruchtbare pampas. Dieprood van kleur, voor de echte liefhebber.
De Picanha is een prachtig stuk van het deel tegen de staart van het rund. Het stuk weegt een halve kilo tot twee kilo en wordt in zijn geheel bereid of als steak. In Brazilië worden de picahnasteaks vaak op spiezen geserveerd. Donkerrood met eenrijke marmering, waardoor dit vlees mals is en meer smaaktonen heeft. Een Picanha hoort een randje vet te bevatten dat wit is van kleur, deze wordt voor het grillen door ons verwijderd.
Op en top Belgisch ! Een T-bone steak is een stuk van tussen de ribben, dat bestaat uit dunne lende en ossenhaas. Een kwalitatief hoogwaardig stuk vlees voor echte vleesliefhebbers.
Tomahawk, wat letterlijk ‘bijl’ betekent, doet al vermoeden dat dit stukje vlees niet van de kleinste is. De Tomahawk is een zeer groot, maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter. Het Herefordrund staat synoniem voor kwaliteitsvlees. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Ze worden gekweekt in het noordwesten van Ierland: het Hereford ras, van nature een rustig karakter, heeft de natuurlijke gave om een uitzonderlijk, kwaliteitsvol stukje vlees te produceren door de combinatie van gras als voeding en het unieke klimaat van Ierland. Absolute topper!
Op en top Spaans! De Galicische Blonde of ‘Rubia Gallega’ in het Spaans is een oorspronkelijk runderras van het Iberische schiereiland. Vlak boven Portugal ligt 1 van de 17 autonome deelstaten van Spanje, nl. Galicië. In het zuidoosten van Galicië bevindt zich de kleine gemeente Rubia. De naam Rubia Gallega verwijst dan ook naar de oorsprong van dit runderras. Door de aard van het ras en de specifieke voeding die deze runderen vandaag krijgen, is er een mooie vetdooradering. Heel eigen aan dit vlees is het bovenliggend vet dat een geelachtige kleur heeft. Dit specifieke vet laat toe dat het vlees iets langer gerijpt kan worden zonder het te beschadigen. Niet onbelangrijk, de runderen Capricho D’Oro zijn minstens 12 jaar oud voor ze geslacht worden waardoor de intensiteit van het vlees veel hoger ligt.
4 à 5 weken gerijpt. Mooi doorspekt met een hele krachtige volle en ronde smaak
4 weken gerijpt, gemarmerd, romig met stevige textuur. Topper!
Mooi gemarmerden afgerijpt stuk vlees volgens het Oedslach-principe (1 persoon)
Tartaar van tonijn, citrus, beukzwam, radijs
of
Rundscarpaccio
Zacht gerookte carpaccio van Holsteincrème van pickles, mosterdzaad
Gegrilde zalm, teriyakisaus, seizoengroenten*
of
Chateaubriand , warme seizoengroentjes *
Meringue, mascarpone,frambozen
of
Chocolade moelleux, vanille-ijs, frambozencoulis
Glaasje Cava brut maison
Gelakt buikspek
of
Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes (10 stuks à 20 gr.)
Huisgerookte zalm, brioche, crème van peterselie, gel van citroen, mango en passie
of
Zacht gerookte carpaccio van Holsteincrème van pickles, mosterdzaad
Gegrilde zalm, teriyakisaus, seizoengroenten *
of
Chateaubriand, warme seizoengroentjes *
Meringue, mascarpone, frambozen
of
Chocolade moelleux, vanille-ijs, frambozencoulis
Koffie of verse kruidenthee
Per 2 couverts
Voorgerecht naar keuze
Côte à l’os (1,250kg)met saus naar keuze *
Dessert naar keuze **
Glaasje Cava
Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes
Gerookte zalm, citroen en garnituur van de chef
of
Huisbereide foie gras met kramiek en chutney van mango en ananas.
Verse tonijnsteak “Mi-Cuit” met wasabimayonaise en frisse salade*
of
Chateaubriand van de grill met warme groentjes en saus naar keuze*
Meringue met frambozen en mascarpone
of
Chocolade Moelleux vergezeld van vanille ijs en een vleugje frambozencoulis
Koffie/verse thee met versnaperingen
Garnaal- of kaaskroketje
Hoevekipfilet met appelmoes en frietjes
of
Frikandel met appelmoes en frietjes
Kinderijsje
of
Chocolademousse