Elke dag kan je een volwaardige verse lunch* krijgen aan € 15,50. Daarvoor krijg je een voorgerecht en hoofdgerecht. Een overzicht van de ganse week vind je naast de menukaart. We zorgen elke week voor een nieuwe lunchmenu. Wenst u uitgebreid te tafelen dan kan u uw keuze vereenvoudigen en eventueel voordeel doen bij een keuzemenu, deze kan je hier vinden.
* Enkel tijdens de week, niet op feestdagen
Word fan van onze Facebook-pagina en word op de hoogte gebracht als wij de nieuwe lunchkaart online plaatsen.
OPENINGSUREN KEUKEN
maandag, donderdag:
van 11.30u. tot 14.00u.
en van 18.00u. tot 22.00u.
vrijdag:
van 11.30u. tot 14.00u.
en van 18.00u. tot 22.30u.
zaterdag:
van 18.00u. tot 22.30u
zondag:
van 11.30u. doorlopend tot 22.00u.
dinsdag & woensdag: gesloten
Lunch € 15,50
Maandag
Donderdag
Vrijdag
Borrelhapjes
€ 15,00
Assortiment met prosciutto logo di Como, charcuterie uit de provence, gegrild kippeboutje, scampi en Breydelbeenham geparfumeerd met honing
€ 10,00
€ 9,00
€ 12,00
€ 12,00
€ 15,00
Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Lombardia Italië
€ 29,00
Achterham raszuivere Pata Negra Iberico Lampiono gevoed met eikels.
Voorgerechten
€ 14,00
€ 15,50
€ 15,50
€ 16.00
€ 19,00
€ 14,00
€ 16,00
€ 15,00
€ 19,00
Dagprijs
* Onze voorgerechten worden opgediend met ovengebakken vers brood
Pasta’s
€ 24,00
€ 24,00
€ 19,50
Salades
€ 22,00
€ 22,00
€ 28,00
Voor de kleinsten*
* Gerechtjes worden geserveerd aan kinderen tot en met 12 jaar
* Alle kindergerechtjes worden geserveerd met verse frietjes, mayonaise en ketchup.
€ 11,00
€ 12,00
€ 10,00
€ 11,00
€ 11,50
€ 8,00
€ 8,50
€ 4,50
Niet gegrilde visspecialiteiten
€ 28,00
€ 35,00
Van de grill*
* Alle grillgerechten worden geserveerd met huisgemaakte saus naar keuze en verse frietjes, aardappel in de schil of verse pasta
* Sauzen: bearnaise, peper, champignonroom, roquefort, truffelroom, kruidenboter
* Supplement bordje warme groenten € 6 / extra portie warme saus € 3
* Voor een vlotte service vanaf 9 personen keuze beperken uit 5 gerechten a.u.b.
Visgerechten
€ 24,00
€ 23,00
€ 38,00
€ 28,00
Dagprijs
Exotisch wild
€ 23,00
€ 29,00
(Beide gerechten worden geserveerd met
portosausje, warme groentjes en gratin dauphinois)
Vleesgerechten
€ 24,00
€ 34,00
€ 21,00
€ 19,00
€ 22,00
€ 23,00
€ 24,00
€ 25,00
€ 36,00
pp € 34,00
pp € 32,00
Exclusieve vleesgerechten
€ 26,00
Irish Angus kan omschreven worden als fier, vorstelijk en zwart als inkt, ze houdt van grazen op weiden. Het vlees heeft een krachtige rode kleur, is fijn dradig en mooi gemarmerd. Na het grillen is het vlees zacht en sappig. Het angus ras levert een hoogstaand stukje kwalitatief gemarmerd vlees.
€ 29,00
De Picanha is een prachtig stuk van het deel tegen de staart van het rund. Het stuk weegt een halve kilo tot twee kilo en wordt in zijn geheel bereid of als steak. In Brazilie worden vaak de Picanha steaks op spiezen geserveerd. Donkerrood met een rijke marmering waardoor dit vlees mals is en meer smaaktonen heeft.
Een Picanha hoort een randje vet te bevatten dat wit is van kleur, deze wordt voor het grillen door ons verwijderd.
€ 36,00
Mooi mals licht gemarmerd rood vlees afkomstig uit de streek van Queensland. Graan gevoederd en minimum 3 weken gerijpt. Een aanrader!
€ 38,00
Botermals vlees uit het zuiden van Ierland.
€ 44.00
Afkomstig uit Aberdeen in de Schotse highlands, de bakermat van het Aberdeen Angus Ras
Een T- bone steak is een stuk van tussen de ribben, die bestaat uit de Ossenhaas en de entrecote.
Een kwalitatief hoogwaardig stuk groot vlees, voor echte vleesliefhebbers.
Een hele belevenis ! U eet immers twee verschillende steaks, de ossenhaas en de entrecôte.
€ 45,00
Tomahawk wat letterlijk “bijl” betekent, doet al vermoeden dat dit stukje vlees niet van de kleinste is. De Tomahawk is een zeer groot maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter.
Het Hereford rund is synoniem voor productie van kwaliteitsvlees. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Zij worden gekweekt in de North West corner in Ierland: het Hereford ras, van nature een rustig temperament, heeft de natuurlijke gave om zich door met gras te voederen in combinatie met het unieke klimaat van Ierland een uitzonderlijk, kwaliteitsvol stukje rundvlees te produceren. Absolute topper!
€ 48,00
Op en top Spaans! De Galisische Blonde of ‘Rubia Gallega’ in het Spaans is een oorspronkelijk runderras van het Iberische schiereiland. Vlak boven Portugal ligt 1 van de 17 autonome deelstaten van Spanje, Nl. Galicië. In het zuidoosten van Galicië bevindt zich de kleine gemeente Rubia. De naam Rubia Gallega verwijst dan ook naar de oorsprong van dit runderras. Door de aard van het ras en de specifieke voeding dat deze runderen vandaag krijgen, is er een mooie vetdooradering. Heel eigen aan dit vlees is het bovenliggend vet die een geelachtige kleur heeft. Dit specifieke vet laat toe dat het vlees iets langer gerijpt kan worden zonder het te beschadigen.
p.p. € 42,00
Een goed gemarmerd stuk rib-eye met een lang been uit het zuiden van Ierland
De uitgestrekte weilanden en de proficionele kennis van het voederen door de lokale veehouders, resulteren in top kwaliteit. Een intense smaakbelevenis !
Nagerechten
€ 10,00
€ 8,00 / € 14,00
€ 8,00
€ 10,00
€ 7,00
€ 8,00
€ 8,00
€ 9.00
€ 10,00
€ 11,00
€ 11.00
Fort Lapin 25 - 8000 Brugge I 050 33 01 06 I www.degrilloir.be I info@degrilloir.be I www.facebook.com/degrilloir
Verras vrienden, familie, collega, werknemers & klanten met een cadeaubon van Bistro-Restaurant De Grilloir. U kiest zelf het bedrag. Ongetwijfeld een leuk cadeau-idee!
Koop ze in het restaurant of online.
Een leuk geschenk?