We kiezen uitsluitend voor dagverse, kwalitatieve producten die we met de grootste zorg bereiden. Door onze unieke manier van kruiden en grillen creëren we de typische De Grilloir-smaakervaring met voldoende aandacht voor de pure smaak van onze ingrediënten.
Bekijk onze menukaartElke maandag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 12u. een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht of soep en hoofdgerecht. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?
Bekijk lunchmenuJaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore
Bekijk MenuFijne achterham van het ambachtelijk huis Marco d’Oggiono aan het Comomeer Lombardia Italië
Assortiment met prosciutto Lago di Como, charcuterie uit de Provence, gegrild kippenboutje,scampi, kruidige grillworst , Breydelbeenham geparfumeerd met honing
Paleta van het raszuivere Iberico varken uit Los Pedroches, gedroogd in Salamanca
Irish Angus kan omschreven worden als fier, vorstelijk en zwart als inkt, ze houdt van grazen op weiden.Het vlees heeft een krachtige rode kleur, is fijn dradig en mooi gemarmerd. Na het grillen is het vlees zachten sappig. Het Angusras levert een hoogstaand stukje kwalitatief gemarmerd vlees.
De Picanha is een prachtig stuk van het deel tegen de staart van het rund. Het stuk weegt een halve kilo tottwee kilo en wordt in zijn geheel bereid of als steak. In Brazilië worden de picahna-steaks vaak op spiezengeserveerd. Donkerrood met een rijke marmering, waardoor dit vlees mals is en meer smaaktonen heeft. EenPicanha hoort een randje vet te bevatten dat wit is van kleur, deze wordt voor het grillen door ons verwijderd.
Drie exclusieve vleessoorten volgens het aanbod – 450 à 500 gr. p/pers.
Tomahawk, wat letterlijk ‘bijl’ betekent, doet al vermoeden dat dit stukje vlees niet van de kleinste is. De Tomahawk is een zeer groot, maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter. Het Hereford rund staat synoniem voor kwaliteitsvlees. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Ze worden gekweekt in het noordwesten van Ierland: het Herefordras, van nature een rustig karakter, heeft de natuurlijke gave om een uitzonderlijk, kwaliteitsvol stukje vlees te produceren door de combinatie van gras als voeding en het unieke klimaat van Ierland. Absolute topper!
Op en top Spaans! De Galicische Blonde of ‘Rubia Gallega’ in het Spaans is een oorspronkelijk runderrasvan het Iberische schiereiland. Vlak boven Portugal ligt 1 van de 17 autonome deelstaten van Spanje, nl.Galicië.In het zuidoosten van Galicië bevindt zich de kleine gemeente Rubia. De naam Rubia Gallega verwijst danook naar de oorsprong van dit runderras. Door de aard van het ras en de specifieke voeding die dezerunderen vandaag krijgen, is er een mooie vetdooradering. Heel eigen aan dit vlees is het bovenliggendvet dat een geelachtige kleur heeft. Dit specifieke vet laat toe dat het vlees iets langer gerijpt kan wordenzonder het te beschadigen. Niet onbelangrijk, de runderen Capricho D’Oro zijn minstens 12 jaar oud voorze geslacht worden waardoor de intensiteit van het vlees veel hoger ligt.
4 à 5 weken gerijpt. Mooi doorspekt met een hele krachtige volle en ronde smaak
4 weken gerijpt, gemarmerd, romig met stevige textuur. Topper!
Mooi gemarmerd en afgerijpt stuk vlees volgens het Oedslach-principe (1 persoon)
Traditionele handgemaakte garnaalkroketten
of
Gegrilde Breydelbeenham, babyleaf, honing
Reuze scampibrochette met curry of getomateerde dragonsaus *
of
Irish Black Angus Beef met saus naar keuze *
Crème Brûlée
of
Dame Blanche
Glaasje Cava
Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes (10 stuks à 20 gr.)
of
Aperobordje ‘De Grilloir’
Assortiment met prosciutto Lago di Como, charcuterie uit de Provence, gegrild kippenboutje,scampi, kruidige grillworst , Breydelbeenham geparfumeerd met honing
Scampi van de chef
of
Rundscarpaccio met basilicum, parmezaanschilfers, fleur de sel
Zeebaars, thijm, lemoenboter, frisse salade, Hasselback *
of
Chateaubriand van de grill, seizoengroenten, saus naar keuze *
Champignon de Paris
of
Chocolade moelleux vergezeld van vanille-ijs en een vleugje frambozencoulis
Koffie/verse thee met versnaperingen
Garnaal- of kaaskroketje
Hoevekipfilet, appelmoes, verse friet
of
Frikandel, appelmoes, verse friet
Kinderijsje
of
Chocolademousse
enkel voor kinderen t.e.m. 12 jaar