Lunch

Elke maandag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 12u. een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht of soep en hoofdgerecht. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?

Bekijk lunchmenu

Valentijnsmenu

Jaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore

Bekijk Menu

Onze menu's

Voorgerecht

Traditionele handgemaakte garnaalkroketten
of
Gegrilde Breydelbeenham, babyleaf, honing

Hoofdgerecht

Reuze scampibrochette met curry of getomateerde dragonsaus *
of
Irish Black Angus Beef met saus naar keuze *

Nagerecht

Crème Brûlée
of
Dame Blanche

* Met verse frietjes of aardappel in de schil
Aperitief

Glaasje Cava

Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes (10 stuks à 20 gr.)
of
Aperobordje ‘De Grilloir’

Voorgerecht

Scampi van de chef
of
Rundscarpaccio met basilicum, parmezaanschilfers, fleur de sel

Hoofdgerecht

Zeebaars, thijm, lemoenboter, frisse salade, Hasselback *
of
Chateaubriand van de grill, seizoengroenten, saus naar keuze *

Nagerecht

Champignon de Paris
of
Chocolade moelleux vergezeld van vanille-ijs en een vleugje frambozencoulis

Koffie/verse thee met versnaperingen

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter
Voorgerecht

Garnaal- of kaaskroketje

Hoofdgerecht

Hoevekipfilet, appelmoes, verse friet
of
Frikandel, appelmoes, verse friet

Nagerecht

Kinderijsje
of
Chocolademousse

enkel voor kinderen t.e.m. 12 jaar

bistro-restaurant De Grilloir Brugge
bistro-restaurant De Grilloir Brugge
bistro-restaurant De Grilloir Vivenkapelle