Elke dag kan je een volwaardige verse lunch* krijgen aan € 15,50. Daarvoor krijg je een voorgerecht en hoofdgerecht. Een overzicht van de ganse week vind je naast de menukaart. We zorgen elke week voor een nieuwe lunchmenu. Wenst u uitgebreid te tafelen dan kan u uw keuze vereenvoudigen en eventueel voordeel doen bij een keuzemenu, deze kan je hier vinden.

* Enkel tijdens de week, niet op feestdagen

Word fan van onze Facebook-pagina en word op de hoogte gebracht als wij de nieuwe lunchkaart online plaatsen.

Lunch: € 14,00

  • OPENINGSUREN KEUKEN

    maandag, donderdag:

    van 11.30u. tot 14.00u.

    en van 18.00u. tot 22.00u.

    vrijdag:

    van 11.30u. tot 14.00u.

    en van 18.00u. tot 22.30u.

    zaterdag:

    van 18.00u. tot 22.30u

    zondag:

    van 11.30u. doorlopend tot 22.00u.

    dinsdag & woensdag: gesloten

25 feb. tot 1 ma.

Maandag 25/2

 

Russisch ei met garnituur van de chef

&

Tagliata Di Manzo (In reepjes gesneden steak met rucola, parmezaan en aardappelschijfjes afgewerkt met rozemarijn)

 

Donderdag 28/2

 

Gandaham kroket met garnituur van de chef

&

Gegrilde steak met choron, salade mixed en verse frietjes

 

Vrijdag 1/3

 

Broccolisoep

&

Victoriabaars met tomatenfondue en peterseliepuree

 

Fort Lapin 25  - 8000 Brugge  I  050 33 01 06   I www.degrilloir.be   I  info@degrilloir.be  I www.facebook.com/degrilloir